asztrológiai szaklap

Előfizetés

Ha szeretnéd elolvasni az AstroNovum asztrológiai szaklap összes cikkét teljes terjedelemben, akkor nincs más teendő, mint előfizetővé válni.

Erre két mód is adódik:
-az egyik, hogy az éves előfizetési díjat átutalod, és megkapod a hozzáférést a regisztrációhoz kötött tartalmakhoz, tehát az eddig megjelent és az év folyamán következő lapokhoz.
– a másik, hogy csatlakozhatsz az Asztrológusok Magyarországi Egyesületéhez (a lap kiadója is) és így jogosult leszel az egyesületi tagsággal járó összes kedvezményre, beleértve az AstroNovum asztrológiai szaklap teljes anyagát. Az egyesületi tagsággal kapcsolatos részletekért kérlek kattints ide. 

Ha az előfizetés mellett döntesz, akkor kérlek az alábbi számlaszámra utald át az előfizetési díjat, ami havonta 500 Ft, tehát 600 Ft a teljes 2019-es évre, és egy e-mailben is erősítsd meg szándékod.
Az e-mail azért fontos, mert az újság csak egy regisztrációhoz kötött oldalon érhető el, és ezt a személyre szóló kódot az e-mail címedre kapod meg, valamint az újság előfizetéséről számlát állítunk ki, amihez szükség lesz majd egy további adatra.

Név: Asztrológusok Magyarországi Egyesülete
A számlaszám: 10700268-70704653-51100005
Megjegyzés: AN előfizetés , név

Az átutalásnál feltétlenül írd be a neved a megjegyzés rovatba, hogy tudjuk azonosítani az utalást. Ugyanez a név kell, hogy szerepeljen az e-mailben is (nem feltétlenül a címben, hanem benne a levélben), hogy az azonosítás pontos és hibátlan lehessen.

Aki úgy dönt, hogy az egyesületi tagságot választja az Asztrológusok Magyarországi Egyesületében, annak a lap a tagsági viszony fennállásáig jár, és ennek nincs az egyesületi tagdíjon felül semmilyen más  költsége. Az egyesületről bővebben a honlapon: www.asztrologusok.hu-n olvashatsz, és a jelentkezési lapot is onnan tudod letölteni.

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, írj bátran az info@astronovum.hu címre.